Code 95 thema 1

Rijden en veiligheid
Ecodriving

Code 95 thema 2

Verkeersregels
Tachograaf

Code 95 thema 3

Eerste hulp en welzijn
milieu en gezondheid thema 3 code 95

Hef- en hijstoestellen

Telt mee voor code 95 thema 2
Heftoestellen

Tankvervoer

Telt mee voor code 95 thema 3
Tankvervoer

Wat zeggen cursisten over onze opleidingen

opleiding ecodriving chauffeur dekeyser

Over de opleiding ecodriving

"De opleiding ecodriving is echt een aanrader! Het heeft me ontzettend veel bijgebracht om milieubewust en brandstofbesparend te rijden. Tijdens de rit op de openbare weg met de tips van instructeur Didier daalde mijn verbruik met meer dan 10 %."

Geert V. | Chauffeur bij Dekeysermilieu.be

opleiding ladingzekering vrachtwagen code 95

Over de opleiding ladingzekering

"In de opleiding ladingzekering steken we zelf de handen uit de mouwen. Want een correcte stuwing is belangrijk voor de veiligheid van elke chauffeur én weggebruiker."

Michael V. | Chauffeur bij Gheeraert.be

opleiding bbs vrachtwagen code 95

Over de opleiding BBS laden en lossen van vloeistoffen

"De BBS training is een zeer praktijkgerichte opleiding, gegeven door docenten met kennis van zaken. Het feit dat de theorie in praktijk wordt omgezet, zorgt ervoor dat elke cursist inzicht krijgt in het correct en veilig laden en lossen van tankcontainers."

Charlotte V. | Directeur bij Bevertrans.be

Nieuws

Transport van gevaarlijke goederen in zeecontainers is complex omdat er twee verschillende reglementeringen van toepassing zijn. ADR voor het wegtransport. IMDG voor de scheepvaart. Daardoor zien verladers en chauffeurs de bomen door het bos niet meer. In dit artikel leggen we uit welke signalisatie moet voorzien worden op de zeecontainer.

De energie- en brandstofprijzen staan op ongekende hoogten. Eco-proactief rijden is een must voor elke bestuurder. Waarom is Trans-Form de geschikte partner om bedrijven en bestuurders te helpen de vebruikskosten onder controle te houden?