Code 95 thema 1

Rijden en veiligheid
Ecodriving

Code 95 thema 2

Verkeersregels
Tachograaf

Code 95 thema 3

Eerste hulp en welzijn
milieu en gezondheid thema 3 code 95

Hef- en hijstoestellen

Telt mee voor code 95 thema 2
Heftoestellen

Tankvervoer

Telt mee voor code 95 thema 3
Tankvervoer

Wat zeggen cursisten over onze opleidingen

opleiding ecodriving chauffeur dekeyser

Over de opleiding ECOdrive

"De opleiding ECOdrive is echt een aanrader! Het heeft me ontzettend veel bijgebracht om milieubewust en brandstofbesparend te rijden. Tijdens de rit op de openbare weg met de tips van instructeur Didier daalde mijn verbruik met meer dan 10 %."

Geert V. | Chauffeur bij Dekeysermilieu.be

opleiding ladingzekering vrachtwagen code 95

Over de opleiding ladingzekering

"In de opleiding ladingzekering steken we zelf de handen uit de mouwen. Want een correcte stuwing is belangrijk voor de veiligheid van elke chauffeur én weggebruiker."

Michael V. | Chauffeur bij Gheeraert.be

opleiding bbs vrachtwagen code 95

Over de opleiding laden en lossen van tanks

"De opleiding laden en lossen van tanks is een zeer praktijkgerichte opleiding, gegeven door docenten met kennis van zaken. Het feit dat de theorie in praktijk wordt omgezet, zorgt ervoor dat elke cursist inzicht krijgt in het correct en veilig laden en lossen van tankcontainers."

Charlotte V. | Directeur bij Bevertrans.be

Nieuws

We krijgen regelmatig vragen van cursisten die niet goed weten welke opleidingen code 95 ze in verleden hebben gevolgd. Dat is nochtans van belang bij je volgende keuze. Sommige modules zijn namelijk verplicht. Mijn Burgerprofiel is een initiatief van de Vlaamse overheid.

Om gevaarlijke stoffen te vervoeren als vrachtwagenbestuurder moet je een ADR-opleidingsgetuigschrift behalen. Daar zijn goede redenen voor. Niet de minste: Je portemonnee! Om te slagen voor het examen geven we je alvast deze tips.