Code 95 thema 1

Rijden en veiligheid
Ecodriving

Code 95 thema 2

Verkeersregels
Tachograaf

Code 95 thema 3

Eerste hulp en welzijn
milieu en gezondheid thema 3 code 95

Hef- en hijstoestellen

Telt mee voor code 95 thema 2
Heftoestellen

Tankvervoer

Telt mee voor code 95 thema 3
Tankvervoer

Wat zeggen cursisten over onze opleidingen

opleiding ecodriving chauffeur dekeyser

Over de opleiding ECOdrive

"De opleiding ECOdrive is echt een aanrader! Het heeft me ontzettend veel bijgebracht om milieubewust en brandstofbesparend te rijden. Tijdens de rit op de openbare weg met de tips van instructeur Didier daalde mijn verbruik met meer dan 10 %."

Geert V. | Chauffeur bij Dekeysermilieu.be

opleiding ladingzekering vrachtwagen code 95

Over de opleiding ladingzekering

"In de opleiding ladingzekering steken we zelf de handen uit de mouwen. Want een correcte stuwing is belangrijk voor de veiligheid van elke chauffeur én weggebruiker."

Michael V. | Chauffeur bij Gheeraert.be

opleiding bbs vrachtwagen code 95

Over de opleiding laden en lossen van tanks

"De opleiding laden en lossen van tanks is een zeer praktijkgerichte opleiding, gegeven door docenten met kennis van zaken. Het feit dat de theorie in praktijk wordt omgezet, zorgt ervoor dat elke cursist inzicht krijgt in het correct en veilig laden en lossen van tankcontainers."

Charlotte V. | Directeur bij Bevertrans.be

Nieuws

Om gevaarlijke stoffen te vervoeren als vrachtwagenbestuurder moet je een ADR-opleidingsgetuigschrift behalen. Daar zijn goede redenen voor. Niet de minste: Je portemonnee! Om te slagen voor het examen geven we je alvast deze tips.

 

 

Helaas zien we nog te vaak hoe het niet moet. Je lading correct vastleggen zal boetes en schade voorkomen. Trans-Form, Liftda en Embuild slaan de handen in elkaar om bouwvakkers uit de beroepsfederatie bij te scholen. In dit artikel lees je drie handige tips.